sjelfull.blogg.no
sjelfull » forskjellig » endringer

endringer

å teste ut endringer i livet sitt er spennende, men de har som regel føltes og vært veldig kortvarig. denne gangen kjennes en av endringene litt under huden, pressende og klar.

tror ikke det har noe med at det er starten av et nytt år, at jeg er så midlertidig positiv og full av pågangsmot, sånn som resten av verden. det er tross alt ikke uten grunn at ordet "fitness" er veldig populært rundt nyttår, og ut i februar dabber veldig av.

det slo meg for eksempel nå, mens jeg leste en artikkel om det å, ja, være på reise mot noe ukjent og gjøre noen (drastiske) endringer i livet sitt. vanligvis hører jeg mye på musikk, men jeg kjente plutselig en tydeli følelse av å måtte slå av musikken, å føle på ordene og ta dem inn over meg alene, helt inn.

den følelsen var litt ny. det at kroppen og hodet sier i fra. for det å gjøre en ting om gangen, om å være mer fokusert og faktisk prosessere det jeg opplever, enten det er en tekst som er viktig eller en relasjon som skal utforskes - det er en liten eller større endring i mitt liv, alt etter kontekst.

endringene jeg gjør nå, det føles det litt som at de har ligget og ventet på at jeg skal være klar for dem. ja, klar. klarhet. jeg føler mye klarhet rundt enkelte ting.

får se om det er nok. jeg er optimistisk.

Isn't it pretty to think so?

Skriv en ny kommentarsjelfull

moment explorer.

musikk

last.fm

kategorierr

Arkiv

Fine mennesker og sånt

blogg.no profil
hits