sjelfull.blogg.no
sjelfull » mennesker

22.05.2014

"Vi vet mer nå, og jeg føler at vi kan kjempe sammen og være urokkelige, og det er spennende" ? Philip Seymour Hoffman, til Anton Corbijn om å jobbe sammen igjen, 2 uker før han døde.

We stopped dreaming – Neil deGrasse Tyson

16.12.2013

To better understand the argument of your opponent, try arguing their side of the story.

Parkland + JFK + Lee HarveyNelson Mandela — 1918 – 2013

hadet bra, gamle ørn. takk for alt.

26.06.2012

Whats My Line

Woody Allen på What's My Line?

.....og Mr. Dali.

31.okt.2011

Martin


vietnamArne, din luring

Du blir så kjedelig om få år. NÅ er du litt morsom. Prøv å behold det. Og når de gamle sier..Nei, nei nå må du gi deg. IKKE GI DEG!!!

07.okt.2009

du forsvant. hvor er du?

Painter Blue

05.jul.2009

1541064527e3cf3229e81
flickr

det kommer noen øyeblikk som er så seige og rare av og til, de hopper på meg og holder meg fast, tar meg med langt bort i fra det jeg egentlig føler, det som er viktig. det er rart å se tilbake til det stedet der borte, der jeg egentlig burde være, prøve å tenke seg ut av dette som omkranser en.

jeg våknet opp i dag blant alt det grønne, og savnet morgene med deg, mine eviglange strekke-sovne-litt-til-stunder mens du tumlet litt rundt, lagde te, frokost, dultet litt i meg. lyset var alltid så fint, det danset ofte på veggene, blant smilet ditt, jeg husker hvor mjuk jeg ble alltid.

noen ganger

28717190750e04976b8do1

vel, noen ganger, så føles alt så bra, følelsen er så tjukk og seig at du kan ta på den. og har du du lagt merke til at noen familier bare er så bra sammen, du blir lykkelig bare ved å se hvordan de snakker sammen, hvilket kroppspråk de har overfor hverandre, ikke minst hva de snakker om, bare hvor snill og god de er, det gjelder jo mennesker punktum, men familier er spesielt vakre.

nå sitter jeg på toget, på vei hjem, det føles litt uvirkelig, det er så deilig med sol og kroppen behandler alle inntrykkene, prosesserer og lagrer, og jeg tenker, hva hvis det ikke var plass til så mange gode minner som man ville, at hver gang man fikk behov for å lagre ett nytt måtte velge bort ett gammelt? alt er forgjengelig, men gode minner er uansett noe av det mest verdifulle man har, så lenge de ikke er sår. jeg har det så bra, jeg er så lykkelig noen ganger.

det betyr ikke at jeg bare er glad og lykkelig, at alt er superbra og mørkegrønn - for det ønsker jeg heller ikke. det er kontrastene i alt som gjør at du vet hva du føler, at du kan sammenligne det med noe annet for å sette ting i perspektiv. glad er avhengig av trist for å være glad, og omvendt. jeg elsker kontraster og vet hvor viktig de er.

det har vært en ubeskrivelig god helg

Everybody's Free to Wear Sunscreen!

Arne Næss er død

562621 han er død, og jeg savner han allerede. så, en liten stille hyllest til dette store og flotte mennesket som har preget verden og Norge på sin måte i mange år. jeg vedder på at du har beriket livet til mange flere enn bare meg.

jeg er glad du var til. takk for alt.

:)

å klemme, det er viktig

29983803476dc339089e1

og når man så veldig har lyst til å klemme noen som bor langt borte, da er det bare å løpe bort, evt. rusle, jeg rusler mer når jeg er ute å reiser, så fremt jeg ikke har ruslet for mye og har oversett oppropet til flyet for eksempel, noe som har skjedd noen ganger (okei, mange ganger), jeg tror jeg klarer å løpe litt med stil selv om jeg har mange bøker i bagen for eksempel og den flapper frem ogtilbake, men ja, rusle bort og ta ett fly eller en buss eller noe sånt.

også er det bare å klemme. klemme, klemme, smile, le, kjenne varmen, være lykkelig (forhåpentligvis).
jeg gleder meg til å se deg. noen utropstegn er på sin plass: !!!!!

her, noen sanger. jeg er hiphophumør i dag, altså, men ikke bare det. nå hører jeg litt på Interpol, stemmen hans er stor;

I Don't Think You Understand
If Yur' Down
Love Lockdown (Flying Lotus Remix)
Negative Man, What?s The Antimatter
Temptation
Death
Black Bag Work
An Ode to Gary Gigglessjelfull

moment explorer.

musikk

last.fm

kategorierr

Arkiv

Fine mennesker og sånt

blogg.no profil
hits